2019 Royalton ve Cyprus Wireless Klasik Otomobil Şampiyonaları Güncel Puan Durumu.

Final Mevsimi Öncesi Şampiyonalarımızın Güncel  puan Durumları.

Bu yıl 14. kez düzenlenen derneğimizin geleneksel klasik otomobil ralli şampiyonasında puan veren , PEKUR LTD. 9.Tekerlekler Cirilensin Gezi/Sergi faaliyeti ve sezonumuzun ilk rallisi DURAVIT & Cahit Necipoğlu LTD klasik otomobil rallisini  ardından ,  Vodafone TELSİM 10. Klasik Otomobil Sergimiz ve 26/27 mayıs günlerini kapsayan Yakın Doğu Üniversitesi  Klasik Otomobil Rallisi ile bahar faaliyetlerimizi tamamladık.

28 Haziranda üç ayaktan oluşan  Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonasının ilk yarışı ile yaz faaliyetlerimize başlayan 2019 sezonumuz , 13 Temmuz İSGÜM LTD.Hazine avcılığı ile devam etti. 4 Ağustosta Slalom şampiyonamızın ikinci yarışı ardından Rock Oil Klasik Otomobil Rallisi ile yaza veda ettik.

Geride kalan sekiz faaliyetimizin ardından , Final mevsimi olan sonbahar faaliyetlerimiz öncesi 2019 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası güncel puan durumu da belli oldu.

2019 Sezonumuzun tamamlanmasına üç faaliyetimiz kaldı. faaliyetlerimiz ve katsayıları şöyle oluşmuştur.

22 Eylül Segafredo Zanetti Klasik Otomobil Rallisi 2,25 katsayı

5 Ekim Cyprus Wireless Slalom Şampiyonası Final Yarışı 1,5 katsayı

26/27 Ekim Royalton Klasik Otomobil Büyük Final Rallisi 3,25 katsayı

2019 Royalton Klasik Otomobil Ralli ve Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonaları öncesi oluşan puan durumlarını aşağıdaki linkleri tıklayarak görebilirsiniz ….

2019 ROYALTON KLASİK OTOMOBİL RALLİ ŞAMPİYONASI PUAN DURUMU EYLÜL

2019 CYPRUS WİRELESS KLASİK OTOMOBİL SLALOM ŞAMPİYONASI PUAN DURUMU EYLÜL

 

 

Check Also

200 Klasik Aracımız ile Gazimağusa’yı Salladık.

Klasiklerden Gövde Gösterisi..Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneğinden 200 araçlık Sezon Açılışı…  KLASİKLERİMİZ MAĞUSA’YI SALLADI  Derneğimiz …