2019 Sezonumuzun Tanıtımı Yapıldı. Siyah Plakalılar Yollara Çıkıyor.

Dikkat! ‘Siyah Plakalılar’ geliyor

derneğimiz, 14’üncü klasik otomobil ralli sezona hazır… Birbirinden renkli ve farklı 11 organizasyon için hazırlıklar tamamlandı.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD), yeni sezonun faaliyet programını oluşturdu.
14’üncü sezonda 11 farklı organizasyona imza atacak olan derneğimiz bu yılki sloganı klasiklere özel olan ‘Siyah Plakalılar’…
2019 faaliyet programımız, 24 Mart Pazar günü “Tekerlekler Cirilensin” etkinliğiyle başlıyor. Pekur Ltd. ana sponsorluğunda düzenlenecek gezi, Lefkoşa’dan başlayıp Mağusa’da tamamlanacak.
KTKOD Yönetim Kurulumuz, yeni sezon faaliyet programını dün Lefkoşa Eziç Restoran’da düzenlenen basın toplantısıyla açıkladı.
Toplantıya, faaliyetlere sponsorlarımın yöneticileri ve temsilcileri de katıldı.

Aliusta: Hedefimiz 2018 rekorlarımızı kırmak

Dernek Başkanımız Burçin Aliusta, 2006 yılında başlayan ve kesintisiz devam eden “Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası”nın 14’üncü sezonunun mart ayındaki gezi faaliyetiyle başlayacağını söyledi.
Aliusta, kullanımı sadece klasik araçlara özgü olan ‘siyah plaka’ ayrıcalığını bu yıl slogan olarak kullandıklarına dikkat çekti.
Hedeflerinin 2018 yılında elde edilen başarıların ve kırılan rekorların üstüne çıkmak olduğuna vurgu yapan başkanımız Aliusta, şampiyonaya puan verecek 11 etkinliğin birbirinden farklı ve renkli geçeceğinin garantisini verdi.
Aliusta, her bir faaliyet için ayrı ayrı programlar ve organizasyonlar hazırladıklarını belirterek hepsini özel kıldıklarını, hedeflerinin de toplam ‘bin’ klasik araç katılımıyla tüm sezon faaliyetlerini tamamlamak olduğunu söyledi.
Aliusta, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Royalton Group’la 2018 yılında başlayan işbirliğinin bu sezon da devam edeceğini ifade ederek 2019 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası adı altında yapılacak faaliyetlerin ardından sezonun tamamlanacağını belirtti.
Her yıl olduğu gibi 2019 sezonunda da derneğimiz sosyal sorumluluk projelerine imza atacaklarını belirten Aliusta, gençlere sahip çıkacak, sosyal anlamda gelişmelerine katkı sağlayacak projeleri olacağını söyledi.

KTKOD 2019 yılı 14’üncü sezon faaliyet programı

24 Mart Pazar
Pekur Ltd sponsorluğunda “9.Tekerlekler Cirilensin Klasik Otomobil Gezi & Sergisi”
21 Nisan Pazar
Duravit & Cahit Necipoğlu Klasik Otomobil Rallisi
4 Mayıs Cumartesi
Vodafone Telsim 10. Klasik Otomobil Sergisi
26 Mayıs Pazar-27 Mayıs Pazartesi
Yakın Doğu 6. Klasik Otomobil Rallisi
28 Haziran Cuma
Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası 1. ayak yarışı
13 Temmuz Cumartesi
LTB-İSGÜM “Lefgoşa’nın Hazineleri” Hazine Avcılığı
4 Ağustos Pazar 
2. Rock Oil Şeher’de Gece Klasik Otomobil Rallisi (Yusuf Tosun anısına)
31 Ağustos Cumartesi
Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası 2.ayak yarışı
22 Eylül Pazar
Royalton Klasik Otomobil Rallisi (Remzi Ulubatlı anısına)
5 Ekim Cumartesi
Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası 3. ayak final yarışı
26-27-28 Ekim
Klasik Otomobil Rallisi – Final

Check Also

200 Klasik Aracımız ile Gazimağusa’yı Salladık.

Klasiklerden Gövde Gösterisi..Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneğinden 200 araçlık Sezon Açılışı…  KLASİKLERİMİZ MAĞUSA’YI SALLADI  Derneğimiz …