2018 Şampiyonları Kupalarına Kavuşuyor.

Derneğimizin Yılsonu Şampiyona ödül Töreni 26 Ocak Cumartesi gecesi yapılıyor.

2018 Royalton Klasik Otomobil Ralli ve Cyprus Wireless Slalom Şampiyonalarının ödül töreni 26 Ocak cumartesi gecesi Lefkoşa SOS çocuk köyü yanındaki ‘ Paradise Park ‘ salonunda gerçekleşiyor.  25 mart’ta başlayan 2018 sezonumuzda geride kalan şampiyonamıza puan veren on bir faaliyetin ardından , bu faaliyetlere katılım göstererek topladıkları puan neticesinde oluşan Genel klasman ve alt kategorilerde ilk üç sırayı alan üyelerimiz , ödül gecemizde kupalarına kavuşacak. Sezonumuzun ana sponsorluğunu Roayalton Group’un yaptığı  bu yılda,  5 Klasik otomobil rallisi , 1 Klasik otomobil gezisi , 1 açık hava klasik otomobil sergisi ve 1 klasik otomobil hazine avcılığı faaliyetimize ilaveten , bu yıl ilk kez organize ettiğimiz Cyprus Wireless Solutions LTD ana sponsorluğuna ait üç slalom yarışının ardından toplamda on bir faaliyetle 2018 sezonumuzu tamamlamıştık.

Royalton Şampiyonasında  Ali – Pembe Kelebek Çifti , Cyprus Wireless Slalom Şampiyonasında  Aykut Sokullu Şampiyon oldu.

Yoğunbir faaliyet takviminde geçen 2018 sezonumuzun ardından Ali – Pembe Kelebek 2016 sezonu şampiyonluklarına bir yenisini daha ekleyerek ,genel klasmanda hem Pilotlarda hem de Co pilotlarda 2018 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonasını da zirvede tamamlayarak Şampiyon oldular. Çekişmeli geçen bir sezonun sonunda Genel klasmanda pilotlarda ikincilik Talmaç Başkaya’nın olurken üçüncülük İsmet Tufan’ın oldu. Co pilotlarda ise Genel klasmanda ikincilik Ayşe Kiprit Tufan’ın olurken üçüncülükte ise Buket Başkaya yer alarak sezonu ilk üçte tamamlamayı başardılar.

Bu yıl ilk kez organize ettiğimiz, büyük bir ilgi ve katılımla hafızalarda yer almayı başaran Cyprus Wireless ana sponsorluğundaki Slalom şampiyonamızda da üç yarışın ardından  sıralamalar belli oldu. Haziran ayında başladığımız ve Kasım ayındaki son yarışla sezon finali olarak tamamladığımız şampiyonada , usta pilot Aykut Sokullu üç yarışta da rakiplerine şans tanımayarak genel klasmanı üçte üç birincilikle tamamlayarak şampiyon oldu. İkincilikte Coşkun Gürel yer alırken , Üçüncülüğü ise en yakın rakibini bir puan farkla geçen Erdoğan Aşık elde etti.

Görkemli Bir Balo olacak.

26 ocak gecesi Paradise Park’ta görkemli bir balo ile ödül almaya hak kazananlar kupalarına kavuşacak. Yemekli olacak olan gecede İnci Moreket’in müzikleri eşlik edecek. Yemeğin ardından Yaşar Köroğlu’nun sunumuyla ödül törenimiz başlayacak. Görkemli bir ödül töreni ardından 2018 sezonumuz böylece tamamlanmış olacak.

*** 2018 Şampiyonlarımızın puan tabloları ve oluşan kupa dağılım listesi aşağıda ilave edilmiştir.

 

 

Check Also

200 Klasik Aracımız ile Gazimağusa’yı Salladık.

Klasiklerden Gövde Gösterisi..Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneğinden 200 araçlık Sezon Açılışı…  KLASİKLERİMİZ MAĞUSA’YI SALLADI  Derneğimiz …