Vodafone TELSİM Klasik Otomobil Sergisi 5 Mayıs’ta Girne Kordon boyunda Yapılıyor.

Sıra Girne’de

2018 ROYALTON klasik otomobil ralli şampiyonamızın üçüncü faaliyeti , Vodafone TELSİM sponsorluğunda , dokuzuncusu tekrarlanacak olan Klasik Otomobil Sergisi 5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştiriyor. Geleneksel hale gelmiş olan ve yılda bir kez yapılan sergimiz , ilk kez Lefkoşa sınırları içerisinden çıkarak Girne ilimizde yapılacak. Başkanımız Burçin Aliusta ve yönetim kurulu heyeti ,Mart ayı başında  Girne belediye başkanı Nidai Güngördü’yü makamında ziyaret ederek , faaliyetimiz hakkında bilgi verdi. Başkan Güngördü ,böylesine kapsamlı bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmalarından dolayı memnun olduklarını , tarihi yapılarıyla gözde ilimiz Girne’nin tarih kokan klasik araçlar ile katılanların ve turistlerin güzel bir gün geçirmeleri için her türlü desteği sunacaklarını kaydetti.Vodafone TELSİM sponsorluğunda gerçekleşecek olan sergimiz , Girne Kordon boyu ve Antik Liman bölgesinde yapılacak. 5 Mayıs cumartesi günü 12:00 da klasik araçların sergi alanına alınması ve sergi pozisyonunun ardından saat 13:00 da festival başlayacak. Dome Hotel’in ilerisinde Liman Hotel & Casino önündeki yolun trafiğe kapatılarak yapılacak olan sergiye , yine bu yıl da yüksek katılım bekleniyor. Bilindiği üzere 2018 yılının ilk faaliyeti Gazimağusa Namık Kemal Meydanına yapılmış ve sergi düzeni alan 120 klasik araç sergilenmişti. Geçen sekiz yılda ise ilk önceleri Lefkoşa Fuar alanında başlayan sergi geçmişimiz , ardından Selimiye cami meydanı ve son iki yıldır Lefkoşa Girne Kapısı Mücahitler parkında yapılmıştı.

80’ler 90’lar Girne’de Renk Katacak.

DJ performanslarının da olacağı festivalde , büyük beğeni toplayan 80’ler 90’lar tarzı müzikleri faaliyete renk katacak. Ayrıca kurulacak olan komite ile de en güzel klasikler değerlendirilerek ödüllerine kavuşacak. Akşam saatlerine kadar devam edecek olan sergimiz ,  2018 ROYALTON klasik otomobil ralli şampiyonamıza dernek üyelerine 10 puan verecek. Katılım için herhangi bir  Ücret olmayacak olan organizasyonda , dernek üyelik şartı da aranmayacaktır. Ön kayıtların başladığı Vodafone TELSİM Klasik Otomobil Festivaline birçok araç gurubu da katılarak destek verecek.

Kayıt ve Detaylı bilgi : 0533 855 77 99

 

Check Also

200 Klasik Aracımız ile Gazimağusa’yı Salladık.

Klasiklerden Gövde Gösterisi..Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneğinden 200 araçlık Sezon Açılışı…  KLASİKLERİMİZ MAĞUSA’YI SALLADI  Derneğimiz …