YDÜ. Klasik Otomobil Festivali , Klasik Otomobil Sergisi İle Başlıyor.

Değerli klasik severler ve üyelerimiz. Nisan ayındaki Tekerlekler Cirilensin gezisi ile yeni sezona merhaba dediğimiz faaliyetlerimiz , 30 nisanda bu yıl üçüncüsü tekrarlanan NG Kütahya Seramik & Cahit Necipoğlu LTD sponsorluğunda  yılın ilk Klasik otomobil rallisi ile devam etti. Mayıs ayının vazgeçilmez organizasyonları ‘ Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi ‘ ve değerli destekçimiz Yakın Doğu Üniversitesi katkılarıyla yapılan Klasik Otomobil Rallisi birleştirilerek , bir ‘ Klasik Ootomobil Festivali ‘ şeklinde 20 – 21 – 22 Mayıs tarihlerinde yapılacaktır. Her yıl büyük bir katılımla gerçekleştirilen her iki faaliyetin kayıtları başlamış olup ana hatlarıyla programımız şöyle olacaktır.

İzmir Klasik Otomobil Derneği (İZKOD)  Araçlarıyla Geliyor. 

Festival ,Klasik severlerin merakla beklediği ve bu yıl sekizincisi tekrarlanacak olan Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi 20 mayıs cumartesi günü geçen yıl yapılan Girne Kapısı Mücahitler Parkında yapılacaktır. Lefkoşa’nın tarihi surları etrafında gerçekleştirilecek olan Sergimize , dernek üyeliği veya herhangi bir ücret olmaksızın ,klasik araç sahipleri önceden kayıt yaptırıp katılabilirler. Birbirinden renkli ve değerli klasik araçların gövde gösterisi yapacağı bu faaliyette birçok aktivite de olacak. Daha evvel de aramıza araçlarıyla gelen İzmir Klasik otomobil Derneği (İZKOD) de dernek başkanı Murat Akarsu önderliğinde 19 Mayıs günü 9 araçla adamızda olacaklar. Festival programını baştan sona takip edecek olan misafirlerimize ayrıca Türkiye’nin en büyük klasik otomobil envanteri ve müzesi sahibi Fevzi Keskinoğlu da eşi Sıdıka Keskinoğlu da eşlik edecek. DJ Halil Erhan müzik setleri eşliğinde , Dans gösterileri , tavla turnuvası ve ‘ serginin en güzel aracı ‘ yarışmaları sergimizde yer alacak.10- 14.00 arası gerçekleşecek olan sergimize araçlı katılım ve izlemek tamamen ücretsiz olacak. Araçlarıyla katılmak isteyen klasikseverlerin , en geç 19 mayıs cuma öğleden sonraya kadar gerekli bilgileri dernek Asbaşkanı Burçin Aliusta’ya iletmeleri gerekmektedir.

Zorlu Ralli 21 Mayıs Pazar Sabahı Start Alacak.

21 mayıs saat 10.00 da YDÜ 28. Yıl Klasik Otomobil Rallisi dördüncü kez start alacak. Lefkoşa Dereboyundaki Yakın Doğu Bankası önünden start alacak olan ralli severler , Batı gölgemizin eşsiz doğa manzaraları arasında zorlu parkurların ardından öğle vakti Yakındoğu Üniversite kampüsü içerisindeki NEU CAR MUSEUM ‘da finiş görecekler. Öğle yemeği ikramı ardından yarış son bulacak. Neticeler ise yine aynı gün açıklanmayıp 22 mayıs gecesi yine NEU CAR MUSEUM ‘ da 19.30 da açılanacaktır. 20.00 da yapılacak ödül töreninde ise dereceye girenler kupalarına kavuşacaklar.

Yakındoğu Hastanesinden Yine Tüm Katılanlara Ücretsiz Check – Up .

Yakın Doğu Hastanesinden ise her yıl yarışa katılan tüm katılımcılara takdim edilen ücretsiz standart Check-up verilecek. Yarış faaliyetine ekip başına 100 tl olacak. Yarışa ve Sergiye kayıtlar başlamıştır. Son katılım tarihi 19 mayıs cuma ‘dır. Siz de bu festivalde klasiğinizle yer almak istiyorsanız kaydınızı yaptırınız.

Kayıt : 0533 855 77 99 (Burçin ALİUSTA)

KTKOD

 

Check Also

200 Klasik Aracımız ile Gazimağusa’yı Salladık.

Klasiklerden Gövde Gösterisi..Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneğinden 200 araçlık Sezon Açılışı…  KLASİKLERİMİZ MAĞUSA’YI SALLADI  Derneğimiz …

Bir cevap yazın