2019 Sezonumuza Royalton Klasik Otomobil Rallisi ile veda ediyoruz.

Büyük Final Rallimiz Start Alıyor.

2019 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonamız büyük final rallimiz ile tamamlanıyor.Mart ayında başladığımız 2019 faaliyet takvimimizde geride bıraktığımız 10 faaliyetin ardından . 26/27 ekim tarihlerinde ana sponsorluğunu Royalton Car Trading LTD’in yapacağı ve şirket direktörü Acar Acabey’in merhum babası Remzi Ulubatlı anısına yapacağımız ‘Royalton Klasik Otomobil Ralli’si  ile sezon finali yapacağız. Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyon himayelerinde gerçekleşecek yarış 165 kilometre uzunluğunda olacak. Ülkemizin ilk ve tek en uzun soluklu rallisi olma özelliği taşıyan yarış , iki gün sürecek.

Ralli Programı dolu dolu..

Lefkoşa Eziç Restoranda 26 Ekim cumartesi sabah 11:00 da bir kapı numaralı aracın startı ile başlayacak olan ralli üç saatlik bir parkurun ardından Kaplıca bölgesinde bulunan Kaplıca Beach Resort & Hotelde son bulacak. Burada konaklama yapacak ekipler gece yemeği yine eğlenceli bir ortamda olacak.ertesi sabah kahvaltının ardından ikinci gün için 11:00 da start alacaklar.iki saatlik güzargahın ardından Yeniereköye varacak olan ekipler , burada yine Royalton Gruba ait olan AZURE Beach Bay & Restorana varış yaparak hem yarışı hem de sezonu tamamlayacaklar.Öğle yemeği ardından açıklanacak olan neticelerin ardından kupa almaya hak kazananlar ödüllerine kavuşarak 2019 şampiyonası son bulacak.

Aliusta :” Bize yakışan şekilde final yapacağız.”

Yarış direktörlüğünü dernek başkanımız Burçin Aliusta ve Yönetim kurulu üyemiz İnanç Babaliki’nin  üstlendiği yarış , özenle seçilmiş bölgelerde yapılacak. Başkan Burçin Aliusta ,” Oldukça itinalı bir çalışmayla ülkemizin en görülmeye değer noktalarında gerçekleşecek yarışta toplamda 17 tane köy geçileceğini belirtti..Yoğun bir sezonun ardından final yarışına katılacak olan ekiplerin hem kısa bir tatil yapmaları hem de tatlı bir rekabet ortamında yarışmalarını sağlamak için tüm çalışmaların tamamlandığını belirten başkan Aliusta,geçilcek köylerin tarihi dokularına önem verdiklerini , bu nedenle bu yarışın sadece kupa mücadelesi olmadığını aynı zamanda kültür turizmi açısından da önemi olduğunu söyledi.Yarışın tüm hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Aliusta ,dolu dolu geçen 2019 sezonumuza yakışır şekilde final organizasyonumuzu tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Neticeler Canlı Yayınlanacak .2019 Şampiyonu Belli Olacak.

Derneğimizin kuruluşundan bu yana 14 yıl kesintisiz gerçekleşirilen Klasik otomobil ralli şampiyonamız bu yarışın ardından tamamlanarak 2019 sezonu şampiyonları da belli olacak. Matematiksel olarak birçok ekibin halen şampiyonluk şansı olmasından dolayı ve 3,25 katsayı ile en yüksek katsayıyla puan verecek olan  yarışın tatlı bir rekabet ortamında geçmesi bekleniyor.Yarışın ilk günkü neticeleri dernek resmi sitesinden ‘Canlı’ olarak yayınlanacak. İkinci gün neticeleri ise yarışın finişinde açıklanacak. Böylece Genel klasman ve alt kategorilerin ilk üç sırası belli olup yıl sonu şampiyona balosunda hak kazanan ekipler kupalarını alacak.

Tüm Özel Etaplara Süpriz Hediyeler.

Yarışın özel etaplarının olduğu Sabit Hız Testi (SHT) parkurları co-sponsorlar tarafından isimlendirilerek , bu etaplarda en iyi dereceleri yapan ekiplere özel hediyeler verilecek.Ayrıca yarışın mevcut ideal sürelerine en yakın dereceyi yapan ekibe  , yani yarışın best time ödülüne ise Kaplıca Beach resort & hotelden iki kişilik bir gece konaklama kazanacak. Yarışın katıları 25 ekim cuma günü saat 14:00a kadar devam edecek.Katılım için dernek üyelik şartı aranmayacak. Katılım ücreti ise iki kişi 400TL (Türk Lirası) olup iki kişilik içerik şöyeldir ; cumartesi Kaplıca otelde konaklama ,sabah kahvaltısı ,akşam yemeği , pazar günü finişte öğle yemeği dahildir.0-6 yaş ücretsiz ,6-12 yaş 120TL – ilave her yetişkin ise 200TL olarak belirlenmiştir.

Katılım için : 0533 855 77 99

Check Also

200 Klasik Aracımız ile Gazimağusa’yı Salladık.

Klasiklerden Gövde Gösterisi..Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneğinden 200 araçlık Sezon Açılışı…  KLASİKLERİMİZ MAĞUSA’YI SALLADI  Derneğimiz …