2018 ROYALTON Klasik Otomobil ve CW Slalom Şampiyonaları Güncel Puan Durumu

Sezon finallerimiz Güz Rallimiz ile başlıyor.

Bu yıl 13. kez düzenlenen derneğimizin geleneksel klasik otomobil ralli şampiyonası , PEKUR LTD. 8.Tekerlekler Cirilensin Gezi/Sergi faaliyeti ve 15 Nisan’daki ilk rallimiz DURAVIT & Cahit Necipoğlu LTD klasik otomobil rallisini  ardından , 5 Mayıs’daki Vodafone TELSİM Klasik Otomobil Sergimizi tamamladık .20/21 mayıs günlerini kapsayan ve beşinci kez tekrarlanan olan Yakın Doğu Üniversitesi  Klasik Otomobil Rallisi sonrası İlkbahar faaliyetlerimizi de tamamlamış olduk.

Yaz organizasyonlarımız ROYALTON 2018 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonasına  puan veren beşinci faaliyeti ise 27 haziran günü ana sponsorluğunu Cyprus Wireless Solution LTD in yaptığı ve KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonunun katkılarıyla yapılan  Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası birinci ayak yarışı ile başlamış oldu.Yaz faaliyetlerimizin ikincisi , 2018 sezonumuzun ise altıncı organizasyonu ,bu yıl dördüncü kez tekrarlanan  Dikmen Belediyesi 11 Meşale Festivali ve Reyer petrol sponsorluğunda Klasik Otomobil Hazine Avcılığı ile devam etti.

12 Ağustos günü sezonumuzun yedinci faaliyeti , Sami Doğan Motors ana sponsorluğundaki Şeher’de Gece Klasik Otomobil Rallisi ile sezonumuzun üçüncü yarışı yapıldı. Bu yarış yaz ayımızın tek rallisi oldu.

29 Ağustos günü ise yaz sezonumuzun son organizasyonunu Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası ikinci  ayak yarışı ile tamamlandı

23 Eylül pazar günü ise merhum üyemiz Yusuf Tosun anısına şampiyonamızın dört numaralı yarışını Rock Oil sponsorluğunda yapacağız. 2018 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonamızın tamamlanmasına üç faaliyet kaldı.

2018 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası Genel Güncel puan durumunu ve Cyprus Wireless Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası Puan durumunu aşağıdaki linke tıklayıp görebilirsiniz.

Soru ve görüşleriniz için : 0533 869 1907

ROYALTON KLASİK OTOMOBİL RALLİ ŞAMPİYONASI PUAN DURUMU EYLÜL 2018 …..

 

Check Also

200 Klasik Aracımız ile Gazimağusa’yı Salladık.

Klasiklerden Gövde Gösterisi..Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneğinden 200 araçlık Sezon Açılışı…  KLASİKLERİMİZ MAĞUSA’YI SALLADI  Derneğimiz …